6:a på Göteborgsvarvet 

I flera år har jag fått höra; men ska inte du springa varvet? Förra året gjorde jag slag i saken och sprang mitt första Göteborgsvarv men inte i mitt egna namn, det fick vänta till i år.

För er som inte vet är Göteborgsvarvet världens största halvmarathon och det märks verkligen, vilket jippo det är. Hela slottskogsvallen och omnejd är helt belamrad av folk.  Längs banan är det alltid något som händer, folk som hejar, musik som spelas etc. Och vilken stämning! Det är såå kul att springa!

EEgentligen gjorde jag ett ganska tråkigt lopp, höll en stabil pace rakt igenom och fick en sluttid på 1.23.37. Målet var under 1.24 och det gick ju. Som krydda på moset blev jag även 6:e svenska dam och 17:e totalt. Att få stå på slottskogsvallen inför stor publik och ta emot pris var magiskt, inte säker på att det kommer hända igen.  tack för alla hejarrop längs vägen, det betydde mycket när man kände sig lite extra trött!

Prisutdelning Göteborgsvarvet
Prisutdelning Göteborgsvarvet

Min pojkvän gjorde även han ett stabilt lopp med endast 2sek/km i diff  mellan kilometrarna och slutade på 1.18 också nöjd!

Nästa år är det jag som återtar familjerekordet på varvet, sub1.18!!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s