Samarbeten

Trek_logo_vertical_red+black kopia

Trek Bicycle grundades 1976 i Waterloo, Wisconsin, USA och är idag med kvalitet i fokus världsledande inom cykeldesign. Med ett nära samarbete med Trek Bicycle stor i Göteborg tror jag att vi tillsammans kan lyfta cyklingen till en annan nivå.

brands_Orca-wetsuits-logo

Orca grundades av Scott Unsworth 1993 i Auckland, New Zealand. Deras huvudsakliga produkter, våtdräkter, bärs av flera duktiga triathleter, däribland svenskan Åsa Lundström. Jag ser mycket framemot vårt samarbete.

 

salming

Salming kommer att förse mig med högklgssiga löparskor och kläder som kommer att ta löpningen till en ny nivå.
Salming grundades 2001 och har sitt ursprung ur hockeylegenden Börja Salming. Kvalitet är som präglar Salmings produkter, här tummas inte på något. Både jag och Salming står för nonosense

umara_logo-105x1031 kopia

Stolt ambassadör till Umara Sports som kommer förse mig med det senaste inom sportdryck och nutrition.

Umara Sports grundades av Simon Gustavsson och Tommy Ivarsson båda med en bakgrund som biomedicinare och ett intresse för nutrion och prestation. Med visionen att genom utbildning och inspiration från erfarna och framgångsrika idrottare hjälpa idrottare till en bättre prestation och upplevelse. De håller sig ständigt ajour till det senaste inom forskningen, och genom att föra diskussioner med andra kunniga människor skapas möjligheter för nya fantastiska produkter.

probikefit

Probikefit grundades av Klas Johansson. Klas har en bakgrund som elitcyklist med bland annat tre VM, tolv år i landslaget och ett SM-guld. Han har även varit verksam som tränare/coach åt Susanne Ljungskog. Klas stora passion är cykel och med allt från hårda träningspass till optimal positionering på cykeln så ser jag mycket framemot vårt samarbete.

 

Gococo_Logo

Ny ambassadör för Gococo som kommer förse mig med strumpor från de senaste inom träning och kompression.

Gococo är ett svensk strumpvarumärke som startades 2010 av tvillingarna Annie och Linnéa Wennergren.  De kombinerar högfunktionella material med härliga färger. Funktion och kvalitet är i fokus men stil är inte något som glöms bort.

 

 

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Triathlon – sarasvensk.com

%d bloggare gillar detta: