Bilder

Halmstad till Båstad till bronsmedalj i Västerås

Då gick flyttlasset från Halmstad till Hallandsåsen.  Vi ska bo här i 2 veckor och det ska faktiskt bli skitkul, fina cykelvägar, sjöar istället för hav och sällskap av Lars familj.  Men innan vi installerade oss åkte jag upp till Västerås för att ställa upp i SM-olympisk. Jag tror det var Nicklas Gunnarsson som övertalade mig, så här i efterhand ångrar jag mig inte med just där och då svor jag  ett antal gånger för mycket.

Det var stor skillnad mot andra tävlingar som jag ställt upp i. Här var drafting tillåtet och därmed tempocykel otillåtet. Jag och min linjehoj är inte alltid bästa vänner, efter ett antal vurpor och lite för lite kärlek är den inte i sitt bästa skick. Men men man ska inte skylla på material.

IMG_2111

Simningen blev en vågig historia, vilket gjorde att jag nog gjorde min sämsta simning någonsin, funderade på att bryta där och då. Inte för att det var jobbigt eller att jag var rädd utan för att jag kände mig så kass, men vem bryter för att det går dåligt? Lite motgång måste man ju klara av, alltid går det inte bra. Jag visste ju också att simningen är min sämsta gren så det kan ju bara bli bättre.

Eftersom jag simmade så kasst så fick jag cykla hela cykelbanan själv, motvind på enda rakan, mycket teknisk cykling (kan inte sånt) och sen upp i ett parkeringshus 6 våningar. Det enda jag gjorde bra på cykling var parkeringshuset resten var en katastrof, även då vill jag bryta.  Men löpning är ju min styrka så jag kan ju inte bryta innan min bästa gren (hade jag vart en sämre löpare hade jag nog brutit).

IMG_2110

Tuffade på under löpmomentet i ett stabilt 4min/km-tempo. Tänkte innan loppet att jag skulle persa på milen men eftersom allt kändes segt så bestämde jag mig för att spara på krafterna inför nästa helg och medeldistansSM  och höll därför ett bekvämt löptempo. (somliga tyckte dock att jag sprang för fort) Jag lyckades ändå springa in några minuter och slutade på en 3:e plats, dock långt efter 1:an Mikaela Persson och ca 5 min efter 2:an Marie Carlsson, dom tjejerna kan verkligen simma!!!!

IMG_2112 11717435_918538711516968_3098376669770936943_o

En erfarenhet rikare! Spännande lopp men inget jag vill göra snart igen!

Annonser

Living swimrun

Spenderade en härlig vårdag ute på Rörö för en filminspelning med Icebug och Garmin. Filmen ska bli en inspirationsfilm för swimrunlopp där syftet är att visa upp den häftiga naturupplevelsen man upplever när man kör ett swimrun. Jag tycker Jonatan Fernström lyckades!!!

IMG_2085IMG_2028IMG_2022IMG_2050IMG_2089IMG_2032IMG_2026

 

Se filmen här: Living Swimrun